Haaveiletko omasta podcastista? Me koulutamme.

Onko työpaikallasi mietitty oman podcastin aloittamista ja tahtoisit tietää, miten se oikein tapahtuu? Mainiota, olet päätynyt oikeaan paikkaan.

Jaksomedian podcast-koulutukset ovat kolmetuntisia sessioita, joiden päätteeksi tiedät asiasta huomattavan paljon enemmän kuin edes keskiverto podcastien harrastaja.

Vaihtoehtoja on kaksi:

  1. voit tilata meidät pitämään räätälöidyn koulutuksen (joka voi sisältää kaikenlaista konseptoinnista leikkaamiseen ja julkaisujärjestelmien virittämiseen saakka)
  2. tai osallistua studiollamme järjestettäviin koulutusaamupäiviin.

Vuonna 2018 koulutuksia järjestetään vielä joulukuussa, tarkemmin sanottuna 12.12. kello 9–12. Aaamupäivän mittaisessa koulutuksessa opit, mitä podcastit ovat ja millaiseen viestintään ne soveltuvat sekä vinon pinon käytännön vinkkejä siitä, millaisten asioiden miettiminen auttaa hyvän podcastin tekemisessä (ja missä kannattaa ottaa opiksi meidän tekemistämme virheistä).

Yhteen koulutukseen otetaan enimmillään viisi henkilöä ja sen hinta on 195 eur + alv 24%. Koulutus järjestetään toimitiloissamme Eteläinen Makasiinikatu 5.

Sitovat ilmouttautumiset tällä lomakkeella. Lähetämme vahvistuksen yhteydessä laskun pdf-muodossa, joten toimiva sähköpostiosoite on iloinen asia!