Keitä me olemme?

Olli Sulopuisto (Kuva: Matti Kajaste)

Olli Sulopuisto (olli@jaksomedia.fi / @osulop) on Jaksomedian toinen perustaja ja atk-teemoista pitkään kirjoittanut vapaa toimittaja, joka ajautui podcastien pariin ja sai sittemmin pilkkanimen podcast-keisari. Ja jos kuuntelet ensi viikolla vain yhden podcastin, sen kannattaa olla Mystery Show.

Veera Luoma-aho (Kuva: Matti Kajaste)

Veera Luoma-aho (veera@jaksomedia.fi / @veerala) on Jaksomedian toimitusjohtaja, Buster-veneilijä ja jalkapalloilija, joka vaihtoi narratiivisen journalismin podcasteihin. Veeran podcast-suositus on Esther Perelin maaginen ja – jopa podcastiksi – häkellyttävän intiimi pariterapiapodcast Where Should We Begin.


Juha Jaakkola (Kuva: Matti Kajaste)

Juha Jaakkola (juha@jaksomedia.fi) on Jaksomedian audio lead, äänituottaja, editori ja Ollin sanoin hinkkaaja (se oli kaikella rakkaudella sanottu! –Olli). Kysy Juhalta mikrofoneista etkä pääse toviin irti. Podcasteista tällä hetkellä pinnalla New York Timesin kylmäävä Caliphate, Isisin hirmuvallan ruuminavaus, tutkivan journalismin voimannäyttö ja sydäntäsärkevä tarinakudelma.

Anton Vanha-Majamaa (Kuva: Olli Sulopuisto)

Anton Vanha-Majamaa (anton@jaksomedia.fi / @aavama) on Jaksomedian tuottaja, joka on työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomissa, Radio Helsingissä, kirjoittanut pitkiä lehtijuttuja Imageen ja useita tietokirjoja. Anton katsoo työkseen ja huvikseen tosi paljon elokuvia sekä telkkaria. Hän kuuntelee uskollisesti The Big Picture -podcastia, jossa on täydellisessä tasapainossa Hollywood-bisnesnörtteilyä, hyvin toimitettuja tekijähaastatteluita ja vilpitöntä leffaintoilua.

Emil Johansson (Kuva: Olli Sulopuisto)

Emil Johansson (emil@jaksomedia.fi) on Jaksomedian tuottaja, jolla on aiempaa kokemusta muun muassa Radio Helsingistä, Yleltä ja Long Playstä. Hän on myös sarjakuvanörtti ja suuri kauhun ystävä, joka arvostaa myös podcasteissa kauhun klassista rakennetta: tuttuun ja arkiseen asiaan sekoittuu jotain yllättävää (tai mieluiten karmivaa). Siispä suosituksena tosielämän mysteereihin pureutuva Unexplained.

Noora Mattila (Kuva: Alex Campion)

Noora Mattila on Jaksomedian tuottaja, joka on parhaillaan perhevapaalla.


Jaksomedian graafisesta ilmeestä kiitokset kuuluvat seuraaville: Pekka Nikrus suunnitteli logon, Kilda teki sen pohjalta graafisen ilmeen sekä monia asiakkaiden podcastien logoista, valokuvat otti Matti Kajaste ja sivuston pohjana toimii Tabor-teema.