Keitä me olemme?

Olli Sulopuisto (Kuva: Matti Kajaste)

Olli Sulopuisto (olli@jaksomedia.fi / @osulop) on Jaksomedian toinen perustaja ja atk-teemoista pitkään kirjoittanut vapaa toimittaja, joka ajautui podcastien pariin ja sai sittemmin pilkkanimen podcast-keisari. Parasta juuri nyt on Connor Ratliffin Dead Eyes, joka osoittaa että täysin mitättömän asian ympärille voi rakentaa erittäin luontevasti todella hauskan sarjan ilman että se tuntuu vitsin venyttämiseltä.

Veera Luoma-aho (Kuva: Matti Kajaste)

Veera Luoma-aho (veera@jaksomedia.fi / @veerala) on Jaksomedian toimitusjohtaja, Buster-veneilijä ja jalkapalloilija, joka vaihtoi narratiivisen journalismin podcasteihin. Veeran podcast-suositus on Esther Perelin maaginen ja – jopa podcastiksi – häkellyttävän intiimi pariterapiapodcast Where Should We Begin.

Juha Jaakkola (Kuva: Matti Kajaste)

Juha Jaakkola (juha@jaksomedia.fi) on Jaksomedian audio lead, äänituottaja, editori ja Ollin sanoin hinkkaaja (se oli kaikella rakkaudella sanottu! –Olli). Kysy Juhalta mikrofoneista etkä pääse toviin irti. Podcasteista tällä hetkellä pinnalla New York Timesin kylmäävä Caliphate, Isisin hirmuvallan ruuminavaus, tutkivan journalismin voimannäyttö ja sydäntäsärkevä tarinakudelma.

Emil Johansson (Kuva: Olli Sulopuisto)

Emil Johansson (emil@jaksomedia.fi) on Jaksomedian tuottaja, jolla on aiempaa kokemusta muun muassa Radio Helsingistä, Yleltä ja Long Playstä. Hän on sarjakuvanörtti ja suuri kauhukulttuurin ystävä. Tällä hetkellä Emil on koukussa huijaritarinoihin, joista suosituksena The Dropout: startup-unelma, joka kääntyi nopeasti painajaiseksi.

Noora Mattila (Kuva: Alex Campion)

Noora Mattila on on Jaksomedian tuottaja, joka on parhaillaan perhevapaalla. Hän on työskennellyt toimittajana muun muassa Helsingin Sanomissa, Kodin Kuvalehdessä, Nuori Voima -lehden päätoimittajana sekä vapaalla jalalla muun muassa Seattlessa. Nykyään Noora asuu Suomen Seattlessa eli Porissa. Myös suomalaisista podcasteista löytyy paljon kultaa: Nooran suosikkeja ovat muun muassa Julia Thurenin Melkein kaikki rahasta, Erkka Mykkäsen Kirjoittamisesta, kaikki mitä Antti Holma tekee sekä oman firman Vammaiskultti, jonka pitäisi olla pakollista kuunneltavaa kaikille.

Juuso Lukkari

Juuso Lukkari (juuso@jaksomedia.fi) on kulttuurituottajaksi hiljattain valmistunut Jaksomedian tuottaja. Hän elää sarjakuville, scifille, sateisille päiville ja tunteita herättäville kokemuksille. Jonain päivänä hän tuottaa maailman parhaan fiktiopodcastin. Siihen asti titteliä saa kantaa Wolverine.

Arttu Hirvonen

Arttu Hirvonen (arttu@jaksomedia.fi) on Jaksomedian äänituottaja ja editori, sekä vapaa-aikanaan kikkailija. Hänellä on enimmäkseen positiivinen suhde musiikkiin, ja käyttääkin aikaansa sen parissa. Muihin parhauksiin Artun mukaan lukeutuvat pelaaminen, elokuvien katsominen ja unelmointi. Jos biisinkirjoittajien keskustelu biisien kirjoittamisesta kiinnostaa, kuuntele Sodajerker-podcastia.


Jaksomedian graafisesta ilmeestä kiitokset kuuluvat seuraaville: Pekka Nikrus suunnitteli logon ja Kilda teki sen pohjalta graafisen ilmeen sekä monia asiakkaiden podcastien logoista. Valokuvamme ovat Matti Kajasteen ja Olli Sulopuiston ottamia. Sivuston pohjana toimii Tabor-teema.